Site-uri partenere

Cauta

          Policlinica JERSEY-TRANSYLVANIA s-a nascut din colaborarea si entuziasmul unui grup de prieteni, specialist in cateva domenii medicale si si-au inceput activitatea in martie 1996.

Inceputurile au insemnat patru specialitati clinice, un laborator medical si mult efort, dar un efort entuziast rasplatit si cu multe bucurii.

Aztazi, dupa 16 ani ne mandrim cu 16 specialitati medicale, cu un laborator performant, cu echipamente si apratura medicala de inalta precizie, cu o echipa de specialisti bine pregatiti profesional si mai ales cu rezultatele activitatii noastre: competenta, calitate, acuratete diagnostica si terapeutica.

Intre atunci si acum sunt 16 ani de munca, 16 ani de efort, investind multa informatie, bani, timp si suflet pentru edificarea , pas cu pas a unei ECHIPE si a unei INSTITUTII.

Investitiile in echipamente medicale, in aparatura de laborator, in informatizare ne-au permis sa dezvolatam o gama larga de servicii medicale si sa abordam arii noi de mare interes si actualitate, cum sunt diagnosticul prenatal, imunoalergologia si teleimagistica (teleechografia).

La 25 ianuarie 2008, printr-o colaborare cu Numeris Baia-Mare , Policlinica Radusan Cluj, si Policlinica Jersey-Transylvania s-a realizat prima teleechografie din Romania, cu controlul echipamentului echografic de la distanta (dr.Titus Suteu, la Cluj).

Jersey-Transylvania acorda o permanenta prioritate calitatii actului medical, calitatii si acuratetei diagnostice si optimizarii masurilor terapeutice.

Ne propunem sa continuam programul de investitii si sa dezvoltam serviciile medicale oferite, sa asiguram activitatii noastre standard inalte de calitate si sa punem in slujba comunitatii experienta si cunostintele noastre. Astfel din octombrie 2009, o parte a activitatilor desfasurate de policlinica noastra se desfasoara intr-o noua locatie, care dispune de spatii, amenajari si dotari mai generoase, pe str. Victoriei nr 146 J din Baia Mare.

 

Chestionar satisfactie clienti

 


Noutăţi

In cadrul policlinicii Jersey - Transylvania Baia Mare, str. G. Cosbuc nr. 5 tel 0262-217203 si 0722-322157 - Cabinet privat de Boli Infectioase Dr. Roman Florin Septimiu – asistenta medicala de proximitate:- stari febrile (temperatura corporala crescuta)- boli eruptive (eruptii pe piele de natura infectioasa) – rujeola, rubeola, varicela, herpes zoster etc- faringite si amigdalite acute (infectii ale gatului)- infectii respiratorii (gripa, bronsita, pneumonie etc.)- boli diareice- parazitoze intestinale- hepatite acute si cronice- trichineloza (dupa consum de carne de porc infestata)- toxoplasmoza (transmisa de caini si pisici)- borelioza (dupa muscatura de capusa)- infectii urinare, etc.


In cadrul policlinicii Jersey - Transylvania Baia Mare, str. G. Cosbuc nr. 5 tel 0262-217203 si 0722-322157
Psihiatrie - dr. Ioan Pop


In cadrul policlinicii Jersey - Transylvania Baia Mare, str. G. Cosbuc nr. 5 tel 0262-217203 si 0722-322157
Iridodiagnostic si Teleechografie - dr. Daniela Constantin


In cadrul policlinicii Jersey - Transylvania Baia Mare, sediul din str. Victoriei 146 J , tel 0362-421991 ; 0362-421992 si 0733-937043
Echografie si Elastografie ultrasonica tiroidiana si mamara

 

 

Programari si rezervari online

Cosul e gol